Елена е загърбила миналото, влюбена е

Булевард

22-05-2014, 11:11

Автор:

Мария Данаилова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лоша поличба обсеби "Денсинг старс"

Пораснах, вече не плача много, заяви красавицата

Елена Георгиева, която отпадна от "Денсинг старс", гостува на Гала в "На кафе". Миньончето е известна повече като Елена от "Биг брадър". Тя стана популярна с участието си в риалитито, след като обяви, че ще се раздели с мъжа си Миро заради друг съквартирант - Мариян.

От тогава обаче минаха почти 10 години и Елена твърди, че е загърбила тази история. "Пораснах. Вече не плача много и ценя всеки момент".

В момента брюнетката има нов мъж в живота си и твърди, че е много влюбена в него. Той обаче отказвал да влезе в полезрението на медиите. На имения ден на красавицата двамата били заедно и прекарали романтична вечер. Шумни празненства не е имало.

За участието си в "Денсинг старс" тя сподели, че е имала само положителни емоции. "Знам какво мога. Не съм спорила с журито, когато ми пишеха ниски оценки", коментира Елена.

Чаровницата говори и откровено за провала си в модния бизнес. "Отворих магазин, но не се получиха нещата. Аз не ставам за шеф, не мога да ръководя хора". В момента тя работи като декоратор в магазин за дрехи и твърди, че е много щастлива в това начинание.