Анести Тимчев: Трябва да си спечелим добри позиции в Евросъюза

Двама от кандидатите за евродепутати на ГЕРБ избраха Съединение за последна спирка от предизборната си обиколка

Българските граждани трябва да бъдат разумни и да изберат ГЕРБ. Това заяви в Съединение кандидатът за евродепутат от партията Анести Тимчев.

Община Съединение беше последната спирка от предизборната обиколка на кандидатите за членове на ЕП Анести Тимчев и Мария Гиева. На 21 май те се срещнаха с жителите на общината и за пореден път обясниха какви са перспективите за държавата ни, ако ГЕРБ спечели евроизборите с убедително мнозинство. Тимчев и Гиева бяха категорични, че ГЕРБ има много ясна визия за развитието на България: "Бъдещето на страната ни е само и единствено в Европа!".

"Трябва да е ясно, че само работеща икономика може да създаде устойчиви работни места. За да бъде постигнато това обаче, България трябва да има добри позиции в Евросъюза“, заяви Анести Тимчев. Той призова избирателите да използват властта си и да изразят своето мнение пред урните.

"Нека на 25 май изберем партията, която ще изведе България до европейските победители. Ако не ви харесва тази една година управление на БСП, ДПС и Атака, изразете го с гласа си", заяви той.

Думите му бяха подкрепени от кандидата за евродепутат Мария Гиева, която изтъкна, че "ГЕРБ е партията, което има доверието на европейските институции и ако има този шанс, ще продължава да работи за българските граждани. Ние от ГЕРБ искаме просперитет, който ще дойде въз основа на работещата икономика, предприемачеството, малките и средни предприятия, иновативността на младите хора".

Да упражнят правото си на глас и да изберат на 25 май номер 18 в бюлетината призова и народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ - Пловдив област Здравко Димитров.

"С всеки изминал ден България губи европейски средства. Още на шестия месец от управлението, правителството „Орешарски” загуби парите по програма „Околна среда”. В момента спират парите по Фонд „Земеделие”. Единствено Бойко Борисов успя да върне доверието на Европа и фондовете отново бяха пуснати. От 0.8% усвояемост при правителството на Станишев, при ГЕРБ България усвои над 16 млрд лева. Контрастът с настоящата реалност е очевиден. Всеки изминал ден носи огромни загуби за нашата страна", заяви той и добави, че само ако хората изберат ГЕРБ на изборите, ще продължат реформите, за да има шанс за бизнеса и работа за младите хора и за да дойдат пари от Европа.

Вижте и видео от посещението на двамата евродепутати в Съединение.