Николета изложи Божинов

След разходката си до Мадрид, където обяви Роналдо за любимия й футболист, сега и у нас, на българска почва, посрами половинката си

Манекенката стана за смях на баскетболните фенове в Ботевград, след като се появи с клоунско облекло на мача между местния "Балкан" и "Левски", пише Lifestyle. Плеймейтката с огромни претенции беше навлякла оранжево-черен анцуг. Дрешката, тип папагал, завършваше с жълти продължения на краката, ръцете и шията.

За разлика от нея Валери Божинов беше в типичния си елегантно-спортен тип. Той беше с маркови дънки и с бяла фланелка с изображение на човек с тигрова глава. За капак беше нахлупил луксозна шапка със сребърни кабърчета. Запалянковците в залата бързо разпознаха Николета. Те не спираха да я сочат с пръст и да се смеят на папагалските й дрехи, пише "България днес".

В ботевградската баскетболна зала феновете отделиха доста по-голямо внимание да съзерцават друга красавица, която придружаваше футболистите на "Левски". Гаджето на шинирания Пламен Крумов изби рибата и тотално засенчи седящата до нея Николета със своя естествен чар и тотална липса на грим. Традиционно половинката на Валери Божинов беше прекалила с макиажа.