Куршуми по Блатечки, затвор за Стефан Данаилов?

Животът

22-05-2014, 08:07

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кръв и сълзи в последния епизод на "Фамилията"

Тежки и кървави събития и разплати изпълват последните сцени от мафиотската сага "Фамилията" по bTV. След като стана ясно, че играта в семейството е "всеки срещу всеки", Стефан Марков, героят на Асен Блатечки, най-после ще тиражира своите писания за задкулисния и престъпен бизнес на Борис Арнаудов. Човекът на Ламбо (който го докарва на нашенски Кръстник) няма да успее да влезе в политиката, защото явно се е запътил към затвора, вече коментират фенове. Преди това обаче ще има трупове, пише "Стандарт". Някой ще убие сина му Виктор. Според онлайн познавачите на сюжета това е жалко, защото сценаристите тъкмо разгърнаха ролята на Даниел Владимиров, ученик на Мастера. Верни хора на Арнаудов пък ще подгонят разследващия журналист, който стига до крайност, след като разбира, че гаджето му е умъртвено заради открития, свързани с фамилията. По Блатечки ще бъдат изстреляни доста куршуми.

Ако всичко това се случи, няма съмнение, че следващ сезон на сериала няма да има. Говори се, че Гочев, Митовски и Цанков бистрят с TV7 възможността за проект на съвременна тема. Защото дори да има нова порция от "Под прикритие", тя няма как да се случи преди 2015-а.

Междувременно стана ясно, че екипите на Гочев, Митовски и Цанков са приключили снимките на "Революция Z", любимия сериал на тийнейджърите. Финалната клапа е ударила след повече от две години пред камерите, след любовни срещи и разлъки, след клипове и концерти. Четвъртият сезон на музикално-ученическата поредица вече е заснет, а екипът и актьорите се връщат към спомените от началото на работата с нескрита носталгия.

Младоците като Никола Стоянов и звездите като Георги Кадурин, Юлиян Вергов и Стефка Янорова, прекараха 5800 часа на терен, за да заснемат 2400 сцени или общо 40 епизода. В работния процес участваха повече от 100 души и над 855 актьори в главни и епизодични роли, както и 200 статисти. Във фокуса на обективите влезе дори вълк. Локациите също бяха извън кинопротокола - столична гимназия, болница, полицейско управление, гробище, музикално студио, столични рок клубове. През този период продукцията направи над 1000 прически и макиажа, актьорите са сменили над 1200 реквизитни сета дрехи и обувки, за да пресъздадат стиловете, владеещи съвременното школо.