Води се компроматна война срещу Реформаторския блок

Десният съюз излезе с извънредно изявление по повод разпространените в публичното пространство фалшиви агитационни материали с лика на Корман Исмаилов

Реформаторският блок излезе с извънредно изявление, в което твърди, че срещу него се води компроматна война. Повод за това са фалшивите агитаторски материали с логото на РБ и снимката на Корман Исмаилов, които се появиха днес в публичното пространство.

Ето пълния текст на изявлението:

"България без цензура, присъдружната им ВМРО и ДПС откриха компроматна война срещу Реформаторския блок.

Днес, 21 май 2014 г., в социалните мрежи, интернет и в медии бяха разпространени клип и постери на турски език с логото на Реформаторския блок и снимка на Корман Исмаилов. Заявяваме категорично, че тези агитационни материали не са дело на Реформаторския блок и нямат нищо общо с РБ, нито с която и да е партия от нашата коалиция, включително с НПСД.

За този акт РБ вече сезира прокуратурата и ЦИК, включително за незаконно ползване на името и логото на Реформаторския блок.

Това е кампания на хората на ДПС, осъществена чрез машите им "България без цензура" и ВМРО срещу Реформаторския блок. В последните дни ние разобличихме национално предателство на управляващите, а те ни отвръщат с компроматна война. Това е признание, че точно Реформаторският блок е истинският противник на мафията днес.

Нарастващото обществено одобрение към нас е паникьосало противниците ни. Компроматите, купените гласове и контролираният вот обаче няма да им стигнат, за да заглушат волята на българските гласоподаватели. Ние от РБ се гордеем, че успяхме да ударим в сърцето мафията и нейните политически протежета.

Ще продължим тази битка с подкрепата на всички български граждани, независимо от техните етнически, религиозни или културни различия. Обединени сме от общата воля да спечелим тази битка – в името на работните места, доходите и независимостта на българите в единна Европа."