Жена от Великобритания е бременна за 17-ти път!!!

В същото време най-голямата й дъщеря е бременна с второто си дете

Сю Радфод е на 39 години и е от Морекембъл, Ланчестър. Тя вече има 9 сина и 7 дъщери, а в момента чака 17-ата си рожба, съобщава Daily Mail. Разбрала е, че е бременна, преди два месеца. Най-интересното е, че дъщеря й Софи (20 години) очаква второто си дете.


Семейство Радфорд притежава пекарна. Те са напълно независими и не получават помощи от държавата. Г-жа Радфорд казва, че е изключително развълнувана да научи, че отново е бременна. Многодетната майка трябва да бъде обгрижвана добре, защото е преживяла спонтанен аборт през ноември миналата година.


“Бебе номер 17 е напът. Няма как да сме по-щастливи. Чувстото е страхотно, защото и двете с дъщеря ми сме бременни”, казва жената, която е прекарала голяма част от живота си в бременност.


“След аборта ни беше много трудно. Софи постоянно ме успокоява, че всичко ще е наред. Каквото има да стане, ще стане. Имам усещане, че този път всичко ще мине добре”, надява се г-жа Радфорд.


“Много се радвам, че няма да премина през това сама. С дъщеря ми плачем, смеем се и се тъпчем заедно. Ядем всякакви неща – торти, шоколади, сладоледи и въобще не се притесняваме. Често се смеем на това, че ще напълнеем заедно. Така и става. Скоро ще кажа “сбогом” на тесните ми дънки.”


Многочленното семейство живее в 9-стаен апартамен за 280 000 паунда.
“Дъщеря ми чака момиче, а аз съм сигурна, че при мен е момче”, продължава разказа си Сю. “Семейството ми изживява страхотно прикючение и мисля, че ще ни останат много спомени. Момчетата ми стискат палци да им родя още едно братче, а момичета се надяват на нова сестричка.”


На въпроса “Това ли ще е последното ви дете?” г-жа Радфорд отговаря лаконично: “Нищо не се знае, но може би ще е последното.”