След наводненията ни чака Златен век

Ванга предрекла потопа в последното си интервю преди кончината си

Интервюто е взето от украинския бизнесмен и пътешественик Анатолий Лубченко, който сътрудничел като кореспондент на А3Н. Пророчицата разрешила да бъде публикувано след смъртта й, която настъпва през 1996 г., когато тя е на 84 години.

"Потоп ще има, след 30 или 40 г. Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. Много, много от тях ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие", казва тогава баба Ванга.

Според нея, след като отмине потопът, ще настъпи златен век. Според пророчицата той вече настъпва, но не всеки може да го види.

"След 7 години хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат децата си. Животните ще се плодят като растенията, а растенията - като животните. След 21 години никои няма да пътува по земята. Пътуванията ще стават по инсталации от Слънцето, нефтът ще се забрани, земята само ще ражда и ще си почива. След 40 години няма да останат предишните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка, защото всички ще пият от морето, а в морето няма да има острови. След това ще намерят вода в Космоса и тя ще бъде много добра. Хората ще бъдат много, много. Индия ще стане по-голяма от Китай. Но хората ще се избавят от телата си. Може да се живее без тяло, само с личността, само с енергията, както е при мъртвите. Но това няма да стане скоро", обяснява още Ванга.
Тогава пророчицата прави и друго предсказание: "Науката ще каже кое от написаното в старите книги е истина и кое - не. В Космоса ще намерят живот и ще узнаят откъде е дошъл този на Земята. От земята ще изкопаят голям град. От небето ще долетят нови хора. И ще има много други чудеса. Но трябва да чакате, не да пришпорвате събитията. Това няма да стане скоро..."