,,Dance Center Mania” Слънчев Бряг отваря на 30-ти май

От клуба подготвят 3-дневен денс маратон за маниаците - GRAND OPENING 2014

Тази година клуб Мания се завръща с 3-дневно откриване, което ще задоволи музикалните вкусове на всички меломани и клиенти.

За официалният Grand Opening на 30-ти май в Мания ще пускат асовете на българската техно сцена - Shoto , Andrez , Double D и Balthazar & JackRock. Най-добрите не се нуждаят от представяне, всички ги познавате и знаете на какво cа способни.
На 31-ви Май за настроението на почитателите на по-лекия и разчупен хаус ще се грижи специалния гост David Kassi от Гърция, както и сензационният млад български DJ и продуцент DJ Diass и DJ K.I.K.O. а за красивата гледка са поканени невероятните хубавици от Тhe Secret Garden Show на Биляна Йотовска.
Този сезон заведението стартира и нова Hip-Hop и R&B концепция. Всеки понеделник и четвъртък очаквайте най-добрите български диджеи като DJ Ray Bon, DJ Stancho, DJ George, DJ Doncho, DJ Emotion, DJ Nikka плюс много други, а Host/МС на събитията ще бъде ИГИ Андровски.

В програмата за сезона вече са включени и двете най-нашумели Hip-Hop турнета в България - Monstеr & Born 2 Hip-Hop.
Третият ден от грандиозното откриване е под знака черната музика.

2-ри Юни (понеделник) ще даде взривяващо начало на Hip-Hop партитата заедно с най-популярният немски Hip-Hop DJ и продуцент Dollar Bill.

Първото по рода си събитие от серията "HIP-HOP POP CHAMPAGNE" със специални гости Немският DJ и Продуцент DOLLAR BILL (The Hottest Hip-Hop & R&B DJ @ Germany), един от най-известните Български Hip-Hop DJ-и - RAY BON, безспорно най-сексапилната топлес DJane на Балканите – DJ NIKKA и R&B и Hip-Hop Артиста IGI ANDROVSKI, който ще е Host и МС на вечерта!

Подарък за всички Hip-Hop фенове от Бургас, специален Парти Автобус, в който DJ ще се грижи за настроението на пре-партито на колела! Цената на билета за автобуса ще е символична нещо от рода на 2-3 лв отиване и връщане!

Партитата на 30.05. и 02.06. ще бъдат излъчвани на живо по радио Power - FM Бургас, а на 30.05. и 31.05. на честотите на “Alpha Radio”.


Почитателите на българските и балкански ритми също не са забравени, във фолк залата на ,,Dance Center Mania” Слънчев Бряг за тях ще се погрижи DJ Теди Джорджо, а в събота към него ще се присъедини умопомрачителната шоу гърла Елза Парини. Двамата са отдавна популярен тандем, който гарантира непоносима доза от най-добрата музика плюс много смях и шеги от пиперливия език на най-известният травестит в България.

За резервации и повече информация телефон +359898579999