Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Хасково

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от листата ще посетят Област Хасково на 21.05.2014 г. /сряда/. В 09:00 часа Цветан Цветанов и Владимир Уручев ще се срещнат с жителите на село Болярски извор, Община Харманли, пред кметството. Те ще бъдат придружавани от народния представител и областен координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. В 09:45 часа Цветан Цветанов и Владимир Уручев ще направят дарение на книги, предоставени от граждани в офиса на ПП ГЕРБ, на читалище „Развитие“ в село Славяново и ще се срещнат с избиратели. В 10:30 часа Цветанов и Уручев ще посетят църква „Св.св. Кирил и Методий“ в село Бисер, която е възстановена след наводнението изцяло със средства на ПП ГЕРБ и ще разговарят с жителите на селото пред читалището. В 11:50 часа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с граждани в открита приемна на партията в град Харманли, площад „Възраждане“.

В 12:00 часа кандидатът за евродепутат Владимир Уручев ще разговаря с жителите на село Малево, Община Хасково пред сградата на читалището.
В 11:00 часа кандидатът за евродепутат Селиме Кърджалиева ще посети молитвен дом в квартал „Хисаря“ в град Хасково и ще разговаря с жените от мюсюлманската общност. В 12:30 часа Селиме Кърджалиева ще посети джамията в село Гълъбец, чийто ремонт е финансиран с помощта на ПП ГЕРБ. В 13:30 часа Селиме Кърджалиева ще разговаря с жителите на село Маслиново, Община Хасково пред кметството. В 14:30 часа Кърджалиева ще се срещне с избиратели от областта пред общината на село Стамболово. В 16:00 часа Селиме Кърджалиева ще разговаря с жители пред кметството на село Орешец, Община Харманли и ще посети предприятието за точени кори „Итракиотиса“ ЕООД в селото

В 19:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Хасково. В изградена предизборна шатра на площад „Атлантически“, бул. „Г.С.Раковски“6 Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев и Селиме Кърджалиева ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент. В 20:10 часа Цветанов, Дончев, Габриел, Уручев и Кърджалиева ще присъстват на ежегоден селски събор в село Узунджово, Община Хасково и ще се срещнат с избиратели пред сградата на кметството в селото.