Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Кърджали

Заместник-председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Кърджали на 21.05.2014 г. /сряда/. В 14:00 часа Цветан Цветанов, Владимир Уручев и Асим Адемов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в офиса на партията в село Черноочене, ул. „Шеста“№ 6. Те ще бъдат придружавани от народния представител и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. 

В 15:20 часа Цветан Цветанов, Владимир Уручев и Асим Адемов ще разговарят с граждани в клуба на ПП ГЕРБ в град Момчилград, ул. „Момчил Войвода“№1 А.

В 16:30 часа Цветанов, Уручев и Адемов ще проведат разговори с избиратели и ще се разходят по централната градска част на Кърджали до предизборната шатра на ГЕРБ, разположена на бул. „България“ №47.

В 17:00 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев и Асим Адемов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в открита приемна на партията пред паметника на „Васил Левски“ в град Кърджали, бул. „България“№ 47.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Кърджали. В изградена предизборна шатра на площад „Освобождение“ в града Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев и Асим Адемов ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.