Питам, това скрито финансиране на БСП от държавата няма ли край?

Р. Петков: Министър назначава секретарка за член на съвета на директорите на „Ученически отдих и спорт”

Министър Анелия Клисарова незнайно защо назначава една секретарка за член на съвета на директорите на държавна фирма „Ученически отдих и спорт” ЕАД.
Тази секретарка няма, разбира се, никакъв опит и квалификация за поста, на който е назначена. Още по-абсурдно е, че тя е от Варна, а в същото време е в борда на държавна фирма с адрес на управление в София.

Това, на практика, я прави още по-неадекватна в управляващия орган на тази фирма. Това заявява Румен Петков от АБВ в поредния ден от питанията си към премиера Пламен Орешарски, съобщиха от пресцентъра на АБВ.

Нямаш ли срам, Орешарски! Питам, това скрито финансиране на БСП от държавата няма ли край? Защото сега точно това наблюдаваме – скрито и индиректно пренасочване на държавни пари към лица, близки до партията, заявява още Румен Петков. 

Вече не знам коя поред е тази история, но тя се повтаря многократно и то не къде да е, а отново във Варна. Истории с различни кукли, но с един кукловод. Обаче не забравяй, Орешарски, че аз ще продължавам да питам. Също така трябва бързо да осъзнаеш, че не можеш безкрайно да си играеш с публичната власт, заключи Петков.