Визия като на Снежанка - новият хит!

Как може да се убедим в актуалността на една тенденция, ако не я видим на червения килим?! Тази седмица отново се вдъхновихме от визиите от 67-мия филмов фестивал в Кан.

Някои от тях направиха особено впечатление не само заради красотата си, но и заради грим визията си като модела Адриана Лима. Едновременно семпла и открояваща се – такава е визията на актрисите, които бяха избрали ярък цвят за устните си. А това е и перфектният вариант за абитуриентската визия на много момичета – младежка и с класа.

Една от тях бе Зоуи Салдана. Тя бе решила визията си в матово малиново червило. Може би вдъхновението си е получила от моделите на подиума по време на ревю за сезон пролет-лято 2014. С този цвят актрисата съвсем семпло подчерта и черната очна линия, пише тялото.бг.

Паз Вега също заложи на този нюанс – огнена, но луксозна визия с червени устни. Нейното червило с винен оттенък съдържаше блестящи частици, което изглеждаше съвсем подходящо за бялата ѝ кожа.

Французойката Летисия Каста със сигурност бе направила единственият възможен избор за бялата си рокля – вишнев цвят с хладен оттенък. Общото между трите визии е почти незабележимите сенки за очи, отличаваща се очна линия и плътен силен цвят на устните.

За да постигнете подобен впечатляващ грим фурор, изборът на червило трябва да е безкомпромисен. Най-добре е да заложите на такова, с което да сте сигурна, че няма нужда да подновявате цвета за дълго като.