Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Стара Загора

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Стара Загора на 20.05.2014 г. /вторник/. В 11:00 часа заместник-председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, водачът на листата Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Ева Паунова, Ангел Филипов и Пламен Русев ще направят първа копка на „Интегриран воден проект за изграждане ГПСОВ и изграждане и разширение на мрежата“ в град Раднево, кв. „Гипсово“, ул. „Предела“№ 13. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Стара Загора и кмет на града Живко Тодоров. В 12:30 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Владимир Уручев, Ева Паунова, Ангел Филипов и Пламен Русев ще посетят централния общински пазар в Стара Загора, ул. „Пазарска“ №4. В 13:05 часа зам.-председателят на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще разговарят с жителите на Стара Загора на главната пешеходна улица, бул.“Цар Симеон Велики“№ 100. В 13:30 часа представителите на ГЕРБ ще проведат среща с бизнеса от региона в конферентна зала №2 в хотел „Верея“.

В 15:00 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Владимир Уручев, Ева Паунова, Ангел Филипов и Пламен Русев ще се срещнат със служители и работници на фирма „Булметал“ в Гурково, ул.“Прохода“№37. В 16:25 часа Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще посетят общинския пазар в град Казанлък, ул.“Славянска“№11. В 17:00 часа Цветанов, Дончев, Уручев, Паунова, Филипов и Русев ще посетят спортно игрище за волейбол и баскетбол в Казанлък, ул.“Орешака“№85. Средствата за изграждането му са отпуснати от ПП ГЕРБ - 12 хиляди лева. В 17:25 часа представителите на ГЕРБ ще посетят розоварна „Радеви“, която се намира на пътя от Казанлък към село Хаджидимитрово. В 17:50 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Владимир Уручев, Ева Паунова, Ангел Филипов и Пламен Русев ще се срещнат с граждани от Казанлък на площад „Севтополис“, бул. “Александър Батенберг“.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. В изградена предизборна шатра на площада пред общината в града, на бул. „Цар Симеон Велики“ № 107 Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Владимир Уручев, Ева Паунова, Ангел Филипов и Пламен Русев ще представят пред гражданите основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.