20 май: Бъдете дружелюбни

Хороскоп

19-05-2014, 19:00

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Телец, Луна във Водолей

Желанието да се почувстваме част от група или колектив днес ще се превърне както в мотив за постъпките ни, така и генератор на дружелюбно настроение и подчертан интерес към околните. При това, интересът ще бъде по-скоро интелектуален, отколкото емоционален, от което най-голяма полза ще имат родените лидери. Сега е момента да вдъхновите околните със своите идеи!

Станете рано и планирайте за сутрешните часове дела, изискващи максимална енергичност. Бързо ще можете да се справите със които в друг случай биха ангажирали целия ви ден. Първата половина на деня е подходяща за по-практични занимания, а втората за срещи и обмен на информация. Самата информация ще бъде богата, разнообразна макар и не винаги полезна, но ще даде възможност да обновим плановете и намеренията си, особено онези, касаещи колективните начинания и приятелското обкръжение. Обърнете специално внимание на  новите запознанства и контактите които установявате. Днес и утре лесно ще привличаме към себе си подходящите хора, които разполагат с необходимите сведения и умения за да подпомогнат осъществяването на нашите цели и желания.

Работа и бизнес
Денят е благоприятен за начало на по- краткосрочни творчески и интелектуални проекти, образователни инициативи и дейности касаещи повишаването на квалификацията и придобиването на теоретични и практически умения.Свободно споделяйте опита си с околните и не се колебайте да се възползвате от чуждия опит, за да оптимизирате работата си. Успешно ще протичат също така срещи и преговори уговарящи финансови условия по проекти, чиято реализация предстои.

Здраве, хранене и красота
Днес успешни ще бъдат всички грижи за красотата и здравето ви. Смело можете да прекарате целия ден в салон за красота. Поухажвайте кожата с подхранващи маски .Грижите за косата и трайното боядисване ще имат дългосрочен ефект. Промяната във външният вид днес носи успех и благополучие. Много стимулиращо въздействие върху кожата и целия организъм ще имат контрастните душове, а спортните занимания рано
сутринта ще акумулират енергия не само за днес, но и за следващите дни.