Михаела Филева скъсала с гаджето, свободна е

Готова съм да се влюбя отново, призна певицата

Феновете на Михаела Филева потриват доволно ръце. Певицата си няма гадже! "От няколко месеца съм свободна, нямам човек до себе си", призна тя в "Тази сутрин".
Чаровницата, която стана "певица на годината" на наградите на БГ Радио за първи път говори по-открито за личния си живот. Тя заяви, че с вече бившото й гадже Ангел Кукушев сега са само добри приятели.
"Понякога пътищата между двама души се разделят. Да кажем, че идва момент, в който хората повече няма какво да си дадат. Тогава си казваме "Благодаря за приятното изживяване" и продължаваме напред. Все още говоря с топли чувства за него, защото той е много свестен човек".
Михаела, която танцува в "Денсинг старс" и една от любимките на зрителите, заяви, че е готова да се влюби отново. Тя обаче отрече да има връзка с партньора си от танцувалното шоу Светльо.
"От написаното само името ми и това, че участвам в този проект, е вярно. Другото са измислици. Светльо си има отношения с една прекрасна девойка. Ние станахме много близки, но това е защото прекарваме много време заедно", коментира тя.