Борисов: Когато БСП провеждат такъв тип кампания, знам, че съм ги победил

Аз освен работа, работа и пак работа, друго не съм обещавал

Сигурно в историята на България, на политическите партии, такава омраза, и такава гнусна кампания никога не е имало. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в интервю за предаването „Всяка неделя” на Нова телевизия.

Той подчерта, че на фона на всичко това ГЕРБ, реформаторите, включително и ДПС имат толерантна кампания.

Борисов изтъкна, че в градовете, където има втори мандат кметове от ГЕРБ е видна промяната.В тази връзка заяви: "Ако имаме втори мандат като правителство, ще завършим всички обекти, които сме започнали".

На въпрос на водещия за политиката на правителството спрямо общините, Борисов отговори: „Санкциите, които наложиха на общините, ще ги фалират. Викат кметовете един по един и ги изнудват” и допълни: "Дори кметът от Шабла, от БСП,  ми се обади днес и ме покани да довършим проект в града, започнат по времето на ГЕРБ. Тя ми каза, че е човек реалист и знае от кое правителство общината е получила средства за неговото реализиране", изтъкна Борисов.

Попитан от Кеворкян - как ще коментира кампанията на БСП, Борисов отговори: "Винаги, когато БСП провеждат такъв тип кампания, насочена против ГЕРБ, съм спокоен, защото знам, че вече съм ги победил".

"ГЕРБ не харчи излишни пари за кампанията си, както БСП с тези клипове. Горкият Стефан Данаилов, когото принудиха да седи и да мънка и да обяснява къде му е сърцето, кое му е вляво и кое - вдясно", допълни още лидерът на ГЕРБ.

"Ние не лъжем хората с празни обещания, както Станишев все повтаря ще направим това, ще направим онова", категоричен бе Борисов.

„Аз освен работа, работа и пак работа, не съм дал нито едно обещание", заключи лидерът на ПП ГЕРБ.