Мария Габриел ще посети Област Сливен

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел ще посети Област Сливен на 19.05.2014г. /понеделник/. В 10:30 часа Мария Габриел ще се срещне с граждани от Твърдица в читалище „Св.св. Кирил и Методий“, площад „Свобода“ №8. Тя ще бъде придружавана от народния представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева. В 12:00 часа Мария Габриел ще посети кравеферма „Диана МИ“ в село Кортен, Община Нова Загора. В 13:00 часа Габриел ще посети фирма за консервирани зеленчуци „Палиррия- България“ ЕООД в град Нова Загора, ул.“Просвета“ №2. В 15:30 часа кандидатът за евродепутат ще разговаря с работниците във фирма за производство на мека мебел „Начеви 90“ в град Сливен, ул.“Тракия“ №63.

В 16:35 часа Мария Габриел ще се срещне с жители на град Сливен на бул. „Цар Освободител“. В 17:30 часа кандидатът за евродепутат ще се разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБ в открита приемна на партията в град Сливен на площад „НТС“, бул.“Цар Самуил“1.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Сливен. В изградена предизборна шатра на площад „НТС“ в града заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев, Мария Габриел и Ева Паунова ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.