Цветанов: Станишев упорито бяга от политически дебат с Томислав Дончев

Зам.-председателят на ГЕРБ и кандидати за евродепутати от партията се срещнаха с избиратели в местността "Марин тепе" в Долни чифлик

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев упорито бяга от сериозен политически дебат с водача на листата за евродепутати на ГЕРБ Томислав Дончев, защото нашият кандидат е прекрасно подготвен. Това заяви в Долни чифлик заместник-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Цветанов се срещна с граждани в местността "Марин тепе", където гостуваха още кметът на Варна и областен координатор на ПП ГЕРБ Иван Портних, кандатите за евродепутати Емил Радев, Ева Паунова и Августина Цветкова, варненските народни представители Павел Христов, Николай Апостолов, Красимира Анастасова и Нели Петрова.

Бившият вицепремиер изрази притеснението си, че хората са разочаровани от политическата класа в България и предупреди, че ако гражданите не гласуват, техните гласове са в полза на  купения вот. Цветанов подчерта, че ситуацията в България е изключително тежка и единствено убедителна победа на ГЕРБ ще предизвика пресрочни парламентарни избори.

"По време на управлението на ГЕРБ обещанията се изпълняваха, а сега се изсипва една торба с лъжи и нищо не се прави. Има ли ги новите 250 000 работни места, които бяха обещани, какво се случва с АЕЦ "Белене"?! Настоящата тройна коалиция вкара държавата в криза.

Преди две години, когато бяхме в Кайнарджа кметът ни каза, че му е омръзнало да се обещава предизборно и нищо да не случва след това. Осигурихме 2 млн. лв. за училището в с. Голеш, община Кайнарджа и от септември 300 деца ще учат там. Няма по-ценно нещо от това да инвестираш в образование и да стимулираш младите да работят в България", категоричен беше Цветан Цветанов.

Канидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Ева Паунова заяви, че битката на евроизборите е изключително важна и хората не трябва да бъдат пасивни, а да гласуват. "Не искам моето поколение и това на децата ни да бъде изгубено", подчерта тя.