Ваня Кусева, управител на o3PR: “Тролове” подемат негативна кампания срещу АБВ.

Не вярвайте на наемниците в мрежата, които целят да уронят доброто име на АБВ!

Единствената компания в сферата на PR-а, която има договорни отношения с АБВ сме ние – o3PR. Поводът да направя това уточнение са неверни твърдения в социалните мрежи, които се тиражират през последните дни от т.нар. “тролове”. Ето един цитат от споменататa кампания, без редакция от нас: “Името ми е Стефан Иванов телефонът ми е ... Занимавам се професионално с ПИАР Колажът наистина ас съм го правил , За няколко есеца членувах в БСП и по него време е правен естествено съм работел за ПАРИ .Имам сключени договори с най голямата медийна агенция с която мой екип води рекламна компания на АБВ и ГЕРБ.”

Аз, като управляващ компанията o3PR, категорично заявявам, че твърденията, които се тиражират в социалните мрежи са абсолютно неверни. Моята компания не ползва подизпълнители за реализиране на кампанията на АБВ. Абсолютна неистина е и твърдението, че o3PR има договорни отношения с която и да е друга политическа сила.

Както многократно успяхме да се убедим от изтекла в медиите вътрешнопартийна информация, големите партии са тези, които плащат на т.нар. “тролове”. Това са хора, които са наети, за да заливат интернет пространството с лъжи и негативни коментари. В случая АБВ е цел на атаката на тези “тролове”.

Постовете в социалните мрежи непосредствено преди изборите доказват, че времето на атаката е прецизно преценено. Целта е да не остане време за реакция от страна на АБВ и така да остави впечатление у симпатизантите на коалицията, че АБВ има някакви задкулисни договорки с ГЕРБ, което е абсолютна лъжа. Доколкото това твърдениe беше повторено от не един и двама членове на БСП, можем да твърдим, че именно “Позитано” стои зад тиражираната невярна информация.
Искам още веднъж да ви уверя, че нито ползваме подизпълнители, които да пишат от наше или от името на АБВ в тази кампания, нито имаме договорни отношения с ГЕРБ или друга политическа партия.

Призовавам симпатизантите и поддръжниците на АБВ да не се поддават на инсинуации. Тази агресия от страна на останалите партии само доказва, че АБВ жъне успехи и сериозно застрашава статуквото.