Цветан Цветанов от Добрич: "За да бъде чут силният глас на ГЕРБ в Европа"

ГЕРБ ще направи всичко възможно да възстанови постигнатото в своето управление

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов призова на предизборна среща в Добрич за висока активност във вота на 25
май.

"Когато не гласувате, запазвате статуквото. На тези избори даваме оценка за едногодишното управление на новата тройна коалиция. При избирателна активност над 60 на сто, можем да бием убедително и да се чуе силният глас на ГЕРБ в Европа", заяви Цветанов.

Безработните в страната са се увеличили с 40 000 души, а обещаните от управляващите нови 250 000 работни места не са реализирани. По думите му само ГЕРБ и Европейската народна партия могат да дадат работа и европейска перспектива.
"Не се подвеждайте, защото виждате за една година какви бели станаха", обърна се лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към събралите се около предизборната шатра на партията на площад "Свобода".
Борисов каза, че ГЕРБ ще направи всичко възможно да възстанови постигнатото в своето управление и в следващ мандат успехите дори ще бъдат повече.
На предизборната среща водачът на кандидатдепутатската листа на ГЕРБ за Европейския парламент Томислав Дончев заяви, че партията е избрала в страната да има ред и правила, да има истинска икономика, която да не се базира на кредити. Той посочи, че в България все още има места, които не са в Европа, в които има страх да се изразява свободно мнение.
Искаме в България да има върховенство на закона, солидарност, да се спазват правата на човека, да не се трупат дългове, които ще изплащат бъдещите поколения, заяви и кандидатът за евродепутат от листата на партията Мария Габриел.