Борисов, Цветанов и Дончев на посещение в Бургаско

Председателят на ГЕРБ и евродепутати от листата на партията ще посетят и град Варна

На 18 май (неделя) председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще посети Варна и Бургас, информират от пресцентъра на партията.

В 10:00 часа Борисов ще открие детска градина "Детски свят" във Варна, ж.к. "Владислав Варненчик", ул. "6-ти септември". Той ще бъде придружен от областния координатор и кмет на Варна Иван Портних и кандидата за евродепутат от ГЕРБ Емил Радев.

В 18:00 председателят на ГЕРБ ще участва в основното събитие на партията в Бургас, на пл. "Атанас Сиреков". Пред жителите на града ще бъде представена листата с членове на Европейския парламент от ГЕРБ.

Бургаска област в неделя ще посетят и зам.-председателят на партията председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ.

В 10:30 часа Цветан Цветанов и водачът на евролистата Томислав Дончев ще присъстват на тържествено откриване на паметник в центъра на село Грозден (Община Сунгурларе), изграден за прослава на загиналите в Балканската и Отечествената война жители на селото, който е реновиран изцяло със средства на ГЕРБ. Те ще бъдат придружавани от народния представител и областен координатор на партията в Бургас Димитър Бойчев.

В 12:00 часа Томислав Дончев и Ева Паунова ще разговарят с граждани от Бургас в предизборна шатра на ГЕРБ на площад „Атанас Сиреков“, срещу общината. В 12:15 часа Цветан Цветанов и кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев ще посетят обновени със средства на ГЕРБ автобусна спирка и чешма в центъра на село Черково, Община Карнобат.

В 14:15 часа Томислав Дончев и Андрей Ковачев ще присъстват на финалите и награждаването на турнирите по футбол и волейбол „ГЕРБ фен купа – Бургас“. Мероприятието ще се състои в спортен център „Изгрев“ в Бургас, ж.к. „Изгрев“. В 17:00 часа Томислав Дончев и Андрей Ковачев ще разговарят с жителите на Бургас в открита приемна на ГЕРБ на площад „Атанас Сиреков“, срещу общината.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Бургас, в изградена предизборна шатра на партията на площад „Атанас Сиреков“, на което ще присъства и заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов. Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Андрей Ковачев, Мария Габриел и Ева Паунова ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент. На събитието, както и на предизборните срещи през целия ден в областта, ще присъстват народните представители от ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев, Ивелина Василева, Иван Вълков, д-р Галина Милева, Самир Абу Мелих и Диана Йорданова.