Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати ще посетят Област Варна

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати ще посетят Област Варна на 17.05.2014 г (събота).

В 09:15 часа Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще се срещнат с граждани от Аксаково в заседателната зала на ОбС-Аксаково, ул.“Слави Дойчев“6. Те ще бъдат придружавани от кмета на град Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних и народни представители. В 10:40 часа в град Суворово Цветанов, Дончев, Паунова, Радев и Цветкова ще разговарят с членове и симпатизанти на партията в зала №1 в сградата на общината, площад „Независимост“ 1.

В 11:50 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще се срещнат с жителите на село Ветрино на площада. В 13:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ, водачът на листата и кандидатите за евродепутати ще разговарят с хората от село Староселец, Община Провадия. В 14:20 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще посетят местност „Марин тепе“, община Долни Чифлик. В 16:45 часа Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще се срещнат с членове и симпатизанти във Варна, в голямата зала на хотел „Черно море“, бул.“Сливница“№33.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Варна в изградена предизборна шатра на булевард „Сливница“ №2, който се намира пред Фестивален и конгресен център, до входа на Морската градина. Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Мария Габриел, Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще представят пред гражданите основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.