Флиртове с Доган, „любовни“ заигравания с Местан и други предизборни „димки“

Нашите опоненти се опитват с удари под кръста да разколебаят вашата ненавист към комунизма

Скъпи съграждани, приятели и съмишленици,
Разбирам, че броени дни преди вота за европарламент нашите опоненти се опитват с удари под кръста да разколебаят вашата ненавист към комунизма и безрезервната ви подкрепа за отбора на ГЕРБ, като ви облъчват с мантри за мними коалиции с ДПС, флиртове с Доган, „любовни“ заигравания с Местан и други предизборни „димки“.

Това написа Цвета Караянчева, Герб, в профила си във Фейсбук.

Заявявам за пореден път, с цялата си категоричност, че коалиция ГЕРБ-ДПС никога не е имало, няма и няма да има. И се надявам това да прозвучи не само утешително, но и мобилизиращо за хората, които са омерзени от управляващото мнозинство на БСП, ДПС и Атака и които на 25 май с гласа си ще кажат НЕ на популизма, на олигархията и беззаконието, допълни тя.

По думите й, ДА на реформите, на волята за промяна и правото на избор. Според нея ниските поклони пред ДПС са патент на левицата.

За разлика от социалистите, ние в ГЕРБ не сме ренегати, не сме медузи и нямаме навика да се навеждаме в партер, за да сме удобни за „употреба“. Не се обезсърчавайте приятели! И както е казал големият Стив Джобс, бъдете различни, бъдете бунтари, ако щете размирници, дори да трябва да забивате кръгли гвоздеи в квадратни дупки. Само не бъдете мекотели, заключи Караянчева.

Нейния статус можете да видите тук.