ПловдивУтре: 16 май

Мисия Пловдив

15-05-2014, 18:31

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Именните дни през месец май

Времето през май: много дъжд, облаци и слънце

Къде, кога, какво в Пловдив утре

Точно в 10 часа до Дома на културата ще бъде открита възпоменателната алея в памет на Борис Христов. Идеята и реализацията на проекта са на художника Атанас Хранов. 

От 10,30 часа  в зала "Компас" на Пловдивския университет започва кръгла маса на тема "Защитата на потребителите". Организирана е от Института за държавата и правото при БАН и Юридическия факултет на ПУ.

От 11 часа в зала "Съединение" започва специална пресконференцията, на която екип на Образцова математическа гимназия "Акад. Кирил Попов" ще представи 5 специални инициативи за 17 май – Европейската нощ на музеите.

В 13 часа  в Дома на учителя  ще се проведе последната от поредица кръгли маси на тема "Предизвикателствата в обучението по български език и литература в образованието".

В 14,30 часа пък ще е пресконференцията във връзка с новото издание на Панорама на комедиите "Завеса под звездите" в лятно кино "Орфей".

И още.

От 18 часа в залата на Военния клуб започва една красива надпревара. Предстои да бъдат избрани Принц и Принцеса на Пловдив. Заповядайте!