Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ ще посетят Област Силистра и Варна

Цветанов, Дончев, Радев и Адемов ще бъдат посрещнати от кмета на Община Тутракан д-р Димитър Стефанов

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати  ще посетят Област Силистра на 16.05.2014 г. (петък).  
От 10:00 часа в село Голеш (Община Кайнарджа) Цветан Цветанов, водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Емил Радев и Асим Адемов ще посетят основно училище „Васил Априлов“, ремонтирано по време на правителството на ГЕРБ. Те ще бъдат придружени от областния координатор и народен представител от ПП ГЕРБ Стефан Господинов.
В 12:00 часа Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати  ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията в центъра на град Дулово, пред читалище „Никола Вапцаров“. Те ще посетят и храма „Св. Великомъченик Георги Победоносец“.
В 15:10 часа Цветанов, Дончев, Радев и Адемов ще бъдат посрещнати от кмета на Община Тутракан д-р Димитър Стефанов в обновената МБАЛ-Тутракан. Кандидатите на ПП ГЕРБ и заместник-председателят на партията ще посетят ремонтирания с евросредства парк „Христо Ботев“ и Рибарската махала в града.
От 18:00 часа започва основното предизборно събитие на ГЕРБ в град Силистра. Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Емил Радев и Асим Адемов ще представят пред гражданите листата с кандидати за членове на Европейския парламент и приоритетите на ПП ГЕРБ за европейско развитието на България.

Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Ева Паунова ще посети Варна утре /16 май 2014 г/.  В 10:00 ч. тя ще се срещне със социалните работници в Центъра за деца със специални нужди „Карин дом”. В 12:00 ч. Паунова ще бъде гост на Дневния център за деца и младежи с увреждания „Св. Йоан Златоуст". В 16:30 ч. Ева Паунова ще разговаря с граждани в мобилната приемна на ПП ГЕРБ пред хотел „Черно море”.
Утре, пред входа на Морската градина във Варна, ще бъде открита изложба, представяща успехите на досегашните евродепутати от ГЕРБ и приоритетите на кандидатите за членове на Европейския парламент от партията.  Изложбата ще може да бъде разгледана от жителите и гостите на града от 10:00 до 20:00 ч. на 16 май.