Депутатите от ГЕРБ в Средец: Изборите са важен тест за бъдещето на България и региона

ГЕРБ категорично игнорира езика на омраза и негативизъм, с които си служат някои участници в предизборната кампания

„ГЕРБ категорично игнорира езика на омраза и негативизъм, с които си служат някои участници в предизборната кампания. Не толерираме противопоставянето, защото най-важното послание е гражданите да видят чрез нас визията за развитието на България в следващите години. Европейските избори са важен тест за страната ни, затова трябва да не пренебрегваме тяхното значение. Ние сме заложили на ясни цели и политика, доказали сме какво можем. Надяваме да получим подкрепата на хората и за пореден път да бъдем водеща политическа сила, която да извоюва победа с №18”. Това заяви народният представител от ГЕРБ Бургас Ивелина Василева в Средец, която с областния лидер на партията и народен представител, Димитър Бойчев се срещнаха с местните жители. На дискусията присъстваха кметът на Средец Иван Жабов и общинският ръководител на ГЕРБ д-р Надежда Палова.

Бургаският депутат Димитър Бойчев коментира, че най-важното на предстоящите избори на 25 май е да се постигне висока избирателна активност.

„Само по този начин може да се спре купения и корпоративния вот. Надявам се, че политиката на ГЕРБ ще бъде оценена. ГЕРБ има ясна визия какво трябва да се прави, за да продължим постигнем средно европейско ниво”, допълни той.

След срещата с бургаските депутати, в пълния салон на читалище „Пробуда” жителите на Средец изгледаха постановката „Човекоядката” на ДТ „Адриана Будевска”. Талантливият актьорски състав бе изненадан с кошница с цветя от общинският ръководител на ГЕРБ-Средец Надежда Палова.