Д-р Бисерка Николова е жертва на черния пиар на БСП. Корнелия Нинова да се извини

Цинизмът на Корнелия Нинова надхвърли всякакви граници

“За съжаление и в тази предизборна кампания ставаме свидетели на лъжите, изречени в национален ефир от висши членове на БСП, които за пореден път  доказаха на българския народ „как работят“- чрез жалки и подли манипулации“. Това се посочва в позиция на ПП ГЕРБ София област по повод  изречени обвинения  от заместник-председателя на ПГ на БСП Корнелия Нинова към д-р Бисерка Николова, общински съветник от групата на ГЕРБ в Елин Пелин. „Цинизмът на  Корнелия Нинова  надхвърли всякакви граници, като чрез слухове и предизборни лъжи се опита да опетни името на специалист, който от 36 години живее в с. Габра, от които 23  години работи като лекар“, се посочва в позицията.
След лъжите, изречени от Корнелия Нинова, чиято цел бе да опетни репутацията на общинския съветник от ГЕРБ- Елин Пелин, последваха  и  редица проверки от държавни институции. Обвиненията от Нинова, че д-р Николова е отказала да лекува симпатизанти на БСП  и е взимала потребителска такса от 3лв., се оказаха нагли предизборни лъжи, без  никакви доказателства и впоследствие бяха опровергани  и от жителите на с. Габра.
ГЕРБ- София област категорично настоява Корнелия Нинова публично да се извини на д-р Бисерка Николова и на жителите на село Габра, с чийто имена бе злоупотребено и бяха въвлечени в черната PR-кампания на БСП.