Eдинствено ГЕРБ гарантира европейското развитие на България!

Томислав Дончев: Вярваме, че България има бъдеще и сме готови да се борим за него

„ГЕРБ единствено гарантира европейското развитие на България“ . Това заяви водачът на листата на партията за предстоящите избори за членове на Европейския парламент Томислав Дончев по време на среща с избиратели в град Търговище. Дончев посочи, че не омразата е лекарството, а е необходимо гражданите да бъдат силни, „а силни означава добри и толерантни“.

Пред жителите на Търговище водачът на листата на ГЕРБ за предстоящите избори Томислав Дончев заяви, че кандидатите от партията са различни, но ги обединява обща цел и посока. „Вярваме, че България има бъдеще и сме готови да се борим за него. Вярваме, че България може да бъде дом за децата, а не само територия”, каза още Томислав Дончев. На срещата в Търговище присъстваха още заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидатът за евродепутат Асим Адемов.

По думите на Адемов ГЕРБ е партия, която обединява уменията, знанията и способностите на всички български граждани. Той разказа за ситуацията в смесените региони, където се насажда страх у хората. По думите му, ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в тези райони. Обикаляйки из страната, той е чул покъртителни истории за страха на хората и изказа мнение, че не може в страна от ЕС да съществуват подобни феодални имения. „Обикаляйки видях и надежда, и съм обнадежден, защото хората разбраха, че така не може повече да живеят. Искаме вашето доверие, ще бъдем честни и откровени с вас, нека заедно да продължим да градим България”, каза Асим Адемов.

„ГЕРБ е алтернатива на българските мюсюлмани в смесените райони и дава равен старт на знаещите и можещите”, заяви Цветан Цветанов и допълни, че доказателство за това е присъствието на Асим Адемов в листата на ГЕРБ. Според Цветанов политиците от другите партии са тези, които противопоставят на етническа основа българските граждани.