Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще посети Плевен, Русе и Шумен

Бойко Борисов ще бъде придружен от народните представители от ГЕРБ-Русе

 

Председателят на ПП ГЕРБ ще посети Плевен, Русе и Шумен на 15 май 2014 г. (четвъртък), съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. В 13:30 часа Бойко Борисов ще присъства на водосвет на първите четири нови тролейбуса в град Плевен на площад „Стефан Стамболов“. Четиридесетте тролейбуса са закупени с европейски средства по Оперативна програма „Околна среда“ и са на стойност 38 млн. лв. На събитието ще присъстват народните представители от ГЕРБ-Плевен.

В 16:00 председателят на ПП ГЕРБ ще посети Русе, където ще се запознае с напредъка по ремонтните дейности на Регионална библиотека “Любен Каравелов”, Регионален исторически музей и Природонаучен музей. Реконструкцията на трите обекта се финансира от Оперативна програма “Регионално развитие”. По-късно Бойко Борисов ще се разходи по главната пешеходна улица “Александровска”. В арт-кафе „Театър“, намиращо се на площад „Свобода“ 6, Борисов ще се срещне с граждани на Русе в 16:40 часа. В 17:00 часа председателят на ПП ГЕРБ ще присъства на откриване на обновен младежки дом в центъра на село Щръклево (Община Иваново). Бойко Борисов ще бъде придружен от народните представители от ГЕРБ-Русе.

В 19:00 часа Борисов ще присъства на основното предизборно мероприятие на ПП ГЕРБ в град Шумен, в изградена предизборна шатра на площад „Освобождение“. На събитието ще присъстват и водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Емил Радев, Асим Адемов и Селиме Кърджалиева.