Тони Димитрова: Диетите трябва да се забранят!

Певицата плува всяка сутрин и никога не вечеря

Най-добрият начин да се преборите с наднорменото тегло не са диетите. Всичко трябва да е с мярка, каза Тони Димитрова в интервю за Нова телевизия. Тя сподели, че всяка сутрин ходи да плува и никога не вечеря.

„Ставам рано и ходя да плувам. Това го правя от много години. А вечер след 18 часа не ям нищо. Това помага. Крайности като зверски глад и после свинско преяждане са ужасни“, каза изпълнителката на „Ах, морето“.

Кулинарният водещ Ути Бъчваров пък сподели, че е свалил повече от 15 кг заради танцово шоу. „В света на многото вкусове, правилната термична обработка за всяко едно нещо е ключът към успеха. Диетите пък трябва да бъдат забранени, защото водят до тежко психическо напрежение. Те са символ на мракобесието. Животът е вкусен и човекът трябва да намери точните количества и храни, с които тялото му да се чувства добре. Диетите ни карат да се чувстваме тъжни и това е причина да ядем повече. Храната трябва да бъде уважавана. Тя е един „събеседник“, който трябва да бъде поканен и оценен на масата“, каза Ути Бъчваров.