Волен Сидеров осъди за пореден път СКАТ

От АТАКА поздравяваме тричленния състав на Бургаския окръжен съд

Бургаският районен съд осъди един от водещите на ТВ СКАТ Димитър Байрактаров за обиди, клевети и неверни твърдения. Това е поредното спечелено дело от Волен Сидеров срещу тази телевизия и водещите в нея, повечето от които са част от ръководството и членове на  партия НФСБ.
Припомняме, че Бургаският окръжен съд осъди Валери Симеонов за обидни изрази и квалификации към стотици хиляди българи, упражнили изконното си право на глас в Република България. Няколко дни след парламентарните избори 2013 г. съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов нарече избирателите на Сидеров и АТАКА „лумпени, прости и тъпи хора, малоумници”. Към депутатите от АТАКА се обърнаха стотици българи, които призоваха Валери Симеонов да бъде съден за тези недопустими обидни квалификации. Това беше причината Сидеров да заведе делата срещу Симеонов - собственик на телевизия СКАТ, известна с разпространението на множество гей-порно канали, което е подсъдно според българското законодателство и  за което Сидеров също води дела срещу Симеонов. От АТАКА поздравяваме тричленния  състав на Бургаския окръжен съд с председател Кирил Градев и членовете - Веселка Узунова и Георги Георгиев, за професионализма и смелостта им, въпреки натискa, който упражнява Симеонов върху институции и органи на реда в Бургас чрез телевизията, която притежава. Решението не подлежи на обжалване.


 Предстои образуване на изпълнително дело срещу Валери Симеонов за принудително събиране на присъдената сума в решението на Бургарския окръжен съд.татите на България