Юноша на ЦСКА свири на Черно море в Разград

През миналия сезон варненци обвиниха Калин Людмилов, че е ощетил преднамерено Морето в мача със Славия на Овча купел

Столичният рефер Калин Людмилов бе определен от БФС за главен съдия на двубоя от последния 40-и кръг на "А" група между Лудогорец и Черно море. Негови помощници ще са Иван Вълчев и Георги Славов, а за четвърти съдия бе определен Пламен Хинков. Събитията зад двете врати ще следят Ангел Баялцалиев и Димитър Желязков.

Любопитното е, че Людмилов е бивш футболист, преминал през школата на ЦСКА. Реферът вече ръководи мач между двата тима този сезон. Той надува свирката в двубоя от 20-ия кръг на шампионата, когато Черно море завърши 1:1 при гостуването си на "Лудогорец Арена". Освен това Людмилов свири и срещата с Ботев Пловдив под тепетата приключила при същия резултат - 1:1.

Футболистите на Гонзо се представят изключително добре срещу новия-стар шампион на България. Моряците не познават вкуса на загубата в срещите с разградчани. До този момента двата тима имат в мачовете по между си две равенства и една победа в полза на варненци.

Припомняме, че през миналата година от щаба на Черно море обвиниха Калин Людмилов, че е ощетил преднамерено "моряците" в мача със Славия на Овча купел , завършил 1:0 за "белите". От Тича тогава коментираха, че синът на Калин Людмилов тренира в школата на Славия, като това било атестат за клубни пристрастия.