Oт изборите зависи БСП и ДПС да разберат, че няма да успеят да унищожат ГЕРБ

Истинския проблем е, че във всеки сектор на управление се случват уникални безобразия

„Основният проблем на настоящото управление не е, че то дойде на власт посредством грандиозна манипулация и измама, нито че управляващите изповядват идеология, различна от европейската. Истинския проблем е, че във всеки сектор на управление се случват уникални безобразия”. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за предстоящите избори за членове на европейския парламент Томислав Дончев по време на посещението си в Разград. Пред жителите на града Дончев посочи част от проблемите на управляващото мнозинство,сред които дефицитът в енергетиката, възлизащ на над 1 млрд лева. „В момента цената на тока се държи изкуствено ниска, за да се печелят избиратели, но след изборите токът ще тръгне стремглаво нагоре. Има почти пълно съкращаване на бройките за временна трудова заетост към общините. В една малка община Трън при управлението на ГЕРБ е имало 500 отпуснати бройки. Към настоящия момент от тях са останали само 12. Близо 490 души са загубили препитанието си само от тази мярка“, обясни Дончев.

„Реално от тези избори зависи БСП и ДПС да разберат, че няма да успеят да унищожат ГЕРБ. Нещо, в което те бяха насочили всички свои усилия, ресурси и дори целия държавен апарат в последната година“, заяви бившият министър по управление на средствата от Европейския съюз в правителството на Бойко Борисов.
По време на срещата в Разград кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Асим Адемов увери присъстващите, че е запознат с обстановката в смесените региони. „ДПС управлява тези региони посредством насаден страх и подчинение. Целта на ПП ГЕРБ е тези региони да усетят, че са част от Европейския съюз, а техните жители да изразяват свободно и без страх своето мислене и личен избор“, посочи Адемов.

От своя страна кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Андрей Ковачев обяви, че България в момента губи постигнатото при управлението на кабинета „Борисов“, и като доверие от народа към правителство и парламента, и като договорени евросубсидии и инвестиции. „Безработицата е на критично ниво. В почти всяко семейство в страната има минимум един емигрант. Държавата е не само в застой, но и върви назад от своето европейско развитие. На 25 май имаме шанс да се върнем отново на пътя към една Европейска България”, заяви Ковачев. Той призова всички присъстващи да отидат до урните и да дадат гласа си за своето бъдеще и бъдещето на децата си.