Фолкпевицата Ивайла говори за авантюрите си с известни

Новото попълнения във фолк бранша призна за забежките си с Криско и Мариян Вълев- Куката

Брюнетка е работила и като танцьорка в известни столични заведения. Догодина Ивайла ще бъде абитуриентка, а в момента е частна ученичка в софийското 144-то училище.

Пред БЛИЦ тя даде първото си интервю,с което доказа, че не е по-малко скандална от колежките си, които са дълги години в бранша.

- Ивайла, ти си се занимавала с джаз- и поппеене от 7-годишна! Как се насочи към попфолка?!

- Това е най-комерсиалната музика.

- Откъде влагаш пари за кариерата си - визия, бъдещи клипове...?
- Имам прекрасно семейство, което ми помага и не ми се налага да си лягам с някой дърт чичко за пари.

- Имаш ли си гадже в момента?
- Да – приятелят ми е спортист, нормално, обикновено момче, учи в НСА. И прави страхотен секс /смях/.

- Пушила ли си марихуана, употребявала ли си наркотици, как си с пиенето?
- Да! Даже пуша и в момента. Надявам се скоро да стане легална! Наркотици не харесвам, а алкохол пия рядко.

- Със скандалния рапър Криско също са ви засичали често заедно - били ли сте гаджета или нещо подобно?
- С Криско се запознахме преди 3 години. Не помня какво сме правили по купони, защото никога не сме били трезви. Имали сме много безпаметни нощи (смее се).

- Казваш, че имаш безпаметни нощи с Криско, но сигурно си спомняш дали сте пушили трева заедно, след като си любителка на марихуаната?
- Случвало се е да използваме и други екстри. Много се забавляваме заедно! Но между нас не може да има сериозна връзка. Прекалено сме свободолюбиви.

- Свързват те във връзки с автомобилния състезател Жоро Танев, който сменя красивите момичета като носни кърпички. Откъде тръгнаха слуховете за вашата връзка?
- Излизали сме заедно в една компания, но секс не сме правили, защото не мога да бъда носна кърпичка и да си лягам с всеки. Той обаче имаше симпатии към мен.

- Кои други известни български мъже са те сваляли?
- Мариян Вълев-Куката от "Под прикритие" ми пише във „Фейсбук” от известно време, но не е мой тип, харесвам по-млади момчета. Той иска да се чуваме, виждаме... Колкото повече не обръщаш внимание на някой, толкова повече хлътва по теб.

- Какво мислиш за футболистите? Те са доста напористи, когато видят красива попфолк певица. Пробвал ли се е някой по-известен футболист да те завладее?
- Излизах с Александър Тонев от „Астън Вила” (на 7 юни 2013 г. Тонев преминава в английския отбор за сумата € 2.5 млн. – б. а.) в продължение на няколко месеца. В момента той тренира в Англия и не сме се чували скоро. Ще бъда лаконична и ще кажа: Да, добър е (смее се.)!