13 май: Инвестирайте в доверие

Хороскоп

13-05-2014, 00:55

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Разум и чувства

Слънце в Телец, Луна в Скорпион. Астрологична картина на деня

Търсенето на пътища и възможности за увеличаване на благосъстоянието ще бъде тема, която днес ще вълнува мнозина. Заедно с личните взаимоотношения и степента на удовлетвореност в тях, материалното благополучие, наличието или липсата на финансови средства, осигуряващи личния комфорт, ще бъде една от водещите теми на предстоящото утре Пълнолуние, а съответно и през настоящата седмица. Някои финансови въпроси ще изискват спешно решаване под натиска на външни обстоятелства. Ще трябва също така да овладеем и контролираме склонността към големи разходи за спонтанно възникнали желания. Въздържайте се от покупки на кредит. Потокът от финансови средства, на които разчитате в бъдеще, може да не бъде такъв, какъвто сте го планирали.

Поради психическата нестабилност, характерна за периода, настроението ни днес ще бъде крайно нестабилно. Тайните ще заемат съществена част от живота ни. Някои ще бъдат разкрити, на други ще бъде вдъхнат нов живот. Ще възникнат или ще излязат на повърхността кризи в партньорските взаимоотношения , които вероятно ще ескалират в следващите дни. Бъдете внимателни и не рискувайте да загубите скъпи на сърцето ви хора.

Работа и бизнес
Възможно е още днес и утре да получим идеи и предложения за бързи печалби, но следва да имаме предвид, че опитите да ги постигнем за сметка на неправомерни действия могат да ни навлекат неприятности и загуба на репутацията. Също така следва да бъдем по-предпазливи ако интересните предложения произтичат от случайни хора. За сметка на това пък съвместните проекти с тези, които вече са заслужили доверието ни, могат да подобрят значително финансовия и социалния ни статус.

Здраве, хранене и красота
В този ден полезните вещества се усвояват най-пълноценно от организма.Препоръчително е пречистването на органите на храносмилателната  система и кръвообращението, чрез използване на подправки и билки. Пречистването на организма чрез гладуване и провеждането на диети обаче би могло да постави здравето на риск  и едва ли ще доведе до желания резултат.Всички лекарства, маски и кремове действат по-интензивно от обичайното.