България избира между това да съгражда или да руши и да трупа кредити

Може да избира между това да е страна с бъдеще или да е само страна с минало

Само след 2 седмици България трябва да направи избор. Изборът не е труден. След 2 седмици България ще избира между европейския и някой друг път на развитие. Може да избира между истината и лъжата, може да избира между това да създава и да съгражда или да руши и само да трупа кредити. Може да избира между това да
е страна с бъдеще или да е само страна с минало. При такива алтернативи изборът е ясен. Може да избира между най – добрия отбор и другите. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за предстоящите европейски избори Томислав Дончев в Русе. Там той се срещна и разговаря с граждани, придружен от кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел, народните представители от партията Пламен Нунев, Светлана Ангелова, Десислава Атанасова и кмета на общината Пламен Стоилов.

Томислав Дончев определи кандидатите за евродепутати като екип, който е чудесно съчетание между мъжка сила и женска интуиция, младост, кураж и дързост, като хора, които знаят, могат и искат.

“По времето на ГЕРБ бе постигнато най – важното – възстановяване на доверието на Европа. Сега отново трябва да градим доверие. А когато паднат бюрократичните прегради и доверието се възстанови, растежът е неизбежен. Тогава животът в нашия общ дом Европа ще е по – добър. В него се създава бъдещето на нашите деца и то трябва да бъде гарантирано”, каза още водачът на листата на ПП ГЕРБ.

Трябва да кажем „да“ на европейското развитие, да кажем „да“ на европейския облик на Русе, София, Пловдив, Варна и всички български градове и села, каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Мария Габриел при срещите с гражданите в Русе. По думите и България е достоен член на ЕС, а гарантът за европейското развитие на България е ГЕРБ. Тя определи като нейн основен приоритет за следващия мандат Европа, която да говори в един глас и да има еднаквиправила за всички. Мария Габриел призова русенци да гласуват на евроизборите, защото само така ще могат сами да определят посоката за развитие на Европейския съюз и България. “Гласувайте за ГЕРБ, защото сме по – силни, когато имаме доверието на Европа! България няма време за губене”, каза още Габриел.