Ева Паунова откри зона със свободен интернет достъп в Хасково

В Хасково няма нито един билборд на ГЕРБ, за разлика от другите политически сили

Кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Ева Паунова откри в Хасково зона със свободен достъп до интернет. Паунова бе на посещение в града, придружавана от народния представител Делян Добрев, който е и областен координатор на ГЕРБ в Хасково.

Ева Паунова подчерта, че ГЕРБ е партия на младите хора, която знае от какво се нуждаят те. „ГЕРБ осигури безплатен интернет, както в парка с детска площадка пред ДКТ ”Иван Димов”, така и в алеята до ГПЧЕ “д-р Асен Златаров”, и в началото на парк “Кенана” до детските площадки“, обясни Паунова. По думите й всички партии се рекламират на десетки места. „Ние от ГЕРБ предпочитаме да вложим средства в нещо далеч по-полезно. Тук в този парк ежедневно има множество родители с деца, млади хора. Всички те могат да използват безплатно този интернет - за комуникация, за информация или за работа”, обясни кандидатът за евродепутат.

Делян Добрев посочи, че средствата за интернет зоните са от субсидията на ПП ГЕРБ, Той също обърна внимание, че в Хасково няма нито един билборд на ГЕРБ, за разлика от другите политически сили. „Зоните със свободен интернет ще бъдат през цялата година, не само по време на предизборната кампания“, подчерта Делян Добрев.