ГЕРБ реализира проект на стойност близо 4,5 млн.лв в града

Стара Загора има изключителен туристически потенциал

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов се срещнаха със граждани в Стара Загора, както и със специалисти, работещи по програми на ЕС. Паунова и Филипов посетиха Античния форум и обсъдиха възможностите, които предоставят европрограмите в областта на културата и туризма.

Според Ева Паунова Стара Загора има изключителен туристически потенциал. Кандидатът за евродепутат посочи, че там се намират най-старите неолитни жилища в Европа и има добре запазено и консервирано римско наследство. „Античният форум, който се намира в центъра на града вече е туристическа атракция и е обновен с европейски пари. Проектът, който е на стойност близо 4,5 млн. лв., е спечелен от общината и е реализиран по време на правителството на ГЕРБ”, подчерта Ева Паунова.

Ангел Филипов, който е от Стара Загора, посочи, че по време на управленския мандат на Бойко Борисов са осъществени множество проекти, и това е видно навсякъде в града. „Реализираха се проекти за над 200 млн. лв., а сегашните управляващи близо година и половина не са направили нищо за общината”, категоричен бе кандидатът за евродепутат на ГЕРБ.