Борим се за това България да има една посока – към Европа!

Като кмет на Габрово, Томислав Дончев спечели проекти с еврофинансиране на стойност над 170 млн. лв.

България няма време за губене. На 25 май ГЕРБ трябва да победи. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов на среща с жителите на град Борово. Заедно с водача на листата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидата за евродепутат Мария Габриел, Цветанов участва в предизборното събитие на ГЕРБ в центъра на града.

„Искам да Ви призова на 25 май да гласуваме за номер 18. Това е за България, за силния глас в Европа, а той ще бъде факт чрез ГЕРБ. Капитан на отбора е Томислав Дончев. Целият отбор е с добра експертиза“, подчерта Цветанов. Той припомни, че като кмет на Габрово, Томислав Дончев спечели проекти с еврофинансиране на стойност над 170 млн. лева. „Сред тях е Водният цикъл на Габрово, който приключва. Дончев бе един от най-успешните кметове, но и сред най–успешните министри в кабинета на Бойко Борисов. Министърът по еврофондовете допринесе много, за да имаме тази европейска картина в България. Мария Габриел завършва висшето си образование в България и бе асистент – професор в Бордо. Тя прегърна идеята ГЕРБ и през последните 5 години бе евродепутат в Европарламента. Това е част от отбора на ГЕРБ. Това е екипът, с който съм днес пред Вас“, посочи Цветан Цветанов пред гражданите на Борово и ги призова на евроизборите да дадат гласа си за най-голямата дясна партия.

„Избрахме днес да сме тук при Вас, за да ни видите и да разберете, че сме истински. Всеки ден кандидатите за евродепутати от ГЕРБ се виждаме с хиляди хора. Целта е да обясним какви са приоритетите ни, да ни задавате въпроси и да получавате техните отговори от вас“, заяви водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев. Той изрази своята увереност в победата на ГЕРБ. „Борим се за това България да има една посока – към Европа“, подчерта Дончев. По думите му, гаранция за това са качествата на колегите му в листата на ГЕРБ, които с работата си показват как европейските ценности у нас стават реалност. „Единственото, което ни трябва, за да успеем, е Вашата подкрепа“, категоричен бе водачът на листата на ГЕРБ за евроизборите.

„На 25 май е важно да отидем да гласуваме всички. Само гласувайки, можем да изпратим много силно послание. Най-напред послание за нашата страна, за нашите деца. Искаме България да бъде страна, в която има правила, страна, в която нещата могат да се случват благодарение на качествата, благодарение на работата. Това всички го имаме. Гласувайки масово, ние ще кажем: „Искаме силна Европа!“, посочи кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел. Тя подчерта, че само така ще помогнем Европа да бъде силен фактор на международната сцена, а тогава и България ще бъде силна. „Ценностите ни не са само европейски, а и чисто човешки. Децата, които са нашето бъдеще, трябва да се отнесат отговорно към тях. На 25 май трябва всички граждани като един да заявят, че България няма друг път освен този на европейското развитие“, призова Габриел.