Цветанов: Всеки негласувал подкрепя сегашното статукво, което ни връща години назад

На 25 май вие ще изберете дали България да продължи напред или ще се върне в саморазрушителното безвремие

„Всеки негласувал подкрепя сегашното статукво, което ни връща години назад“. Това заяви при посещението си в Горна Оряховица председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, заради манипулациите и внушенията, които бяха направени в деня за размисъл преди парламентарните избори миналата година, демокрацията в България е била разрушена. „Беше ни отнет втория управленски мандат и вие виждате какво се случи в страната ни за тази една година“, посочи пред жителите Цветанов, който ги призова да гласуват с № 18 в бюлетината на 25 май, ако искат отново страната ни да поеме напред.

„На 25 май вие ще изберете дали България да продължи напред или ще се върне в саморазрушителното безвремие от първите 20 години на прехода. Ние Ви предлагаме като избор Европа, а не път на изток. Предлагаме ви работни места, а не социални помощи, бъдеще, а не връщане назад“, заяви водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев.

Кандидатът за евродепутат Ева Паунова беше категорична, че е необходимо всеки да изрази гражданската си позиция. „Искаме да чуем всеки един от вас“, заяви Паунова.