Най-известните гейове в спорта! Кличко е №1

Големият брат Виталий бе набеден за обратен след снимки и съжителство с мъж

Може да ви е странно, но светът на спорта е изпъстрен с атлети, които изпитват влечение към собствения си пол. Повечето от тях обаче не признават открито, че са гейове.

Покрай новината за предстоящия мач на Кубрат Пулев с Владимир Кличко, Sportononline.bg се сети, че дори по-големият брат на украинеца - Виталий бе обявен за хомосексуалист. Причините за това са две. Първата е фотосесия на братята от 2003 г. за списание MAX, което е предназначено за хомосексуална аудитория. По-късно Виталий бе уловен, че живее заедно с приятел в Германия. Тогава дори се появиха изказвания на хора от неговото обкръжение, че връзките, които той демонстрира с жени са само параван, за да не се разбере истинската му ориентация. Гей общоността пък и до днес го приема за свое момче. Политическите конкуренти на новия украински политик не пропуснаха да му припомнят снимките, когато той обяви, че ще се кандидатира за президент.

Гей или не, Виталий Кличко удря здраво! Както и брат му! Но ние вярваме, че българинът Кубрат Пулев ще ги свали от трона на световния бокс. За него поне е сигурно, че е 100% мъж!

Още по темата четете в SPORTONLINE.BG.