,,Dance Center Mania” стяга щури купони за абитуриентите на Слънчев Бряг

Трите зали на клуба ще задоволят и най-капризните меломани

Легендарният денс клуб „Мания” в к.к. Слънчев Бряг е готов да посрещне абитуриенти и абсолвенти от цялата страна по време на  баловете от 16 до 30 май.

От заведението обещават на празнуващите яко денс парти подкрепено с всички стилове музика и хитовете, които ще ги  изтощят от танци.

В Маниашкият клуб ще звучи музика, която ще отговори на всички вкусове, предпочитания и капризи, като всеки клиент ще намери своето място в трите зали.

От 23-ти до 29-ти май на Първия етаж на Dance Center Mania са подготвени Black Prom Party. Най-големите R&B, Hip Hop и БГ хитове са заредени в микса на DJ Pokera, а за да са още по-доволни клиентите влизат безплатно.

На вторият етаж на Dаnce Center Mania e залата, която ще събере всички фенове на електронната музика. Зад пулта ще застанат топ DJ-те на България:  DJ Diass, DJ Andrez, DJ Double D, сексапилната  DJ MiSS Party и DJ Doncho, а резидент на клуба е DJ K.I.K.O.

Третият етаж на Dance Center Mania е превърнат в царството на поп фолк музиката, тук всички празнуващи, ще получат ударна доза от поп фолк. Гаранти за експлозията са DJ Teddy Georgo и DJ Svetlio I.T.

Входна такса от 10 лева осигурява безпрепятствен достъп и до двете зали без задължителна консумация и е специален бонус за купонджиите.

Резервирайте места на телефон 0898579999.

Очаквайте скоро програмата за тридневния GRAND OPENING маратон.