Ева Паунова: Трябва да създадем среда за младите хора, както ГЕРБ правеше през своя мандат

Младият кандидат за евродепутат посети заедно с Томислав Дончев и Цветан Цветанов град Павликени

"Трябва да създадем среда за младите хора, да се даде шанс на знаещите и можещите. Нещо, което ГЕРБ правеше през своя мандат". Това заяви днес при среща със симпатизанти и членове на ПП ГЕРБ кандидатът за евродепутат от листата на партията Ева Паунова. Тя посети Павликени заедно с председателя на предизборния щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и водача в листата за евроизборите Томислав Дончев.

"Опитват се да ни отвратят от изборите. Ние имаме задължение да победим и да победим с много. България няма време за губене", призова Цветанов, който поясни пред хората, че партията ще пусне своя предизборен клип в последната седмица преди вота, а в съдържанието си клипът ще носи единствено посланията на Томислав Дончев.

В центъра на града Цветан Цветанов и Томислав Дончев се срещнаха с избиратели и поддръжници. Те подариха на водача на листата на ГЕРБ икона на Свети Георги и му пожелаха успех. Заместник-председателят на партията се запозна с 18-годишно момиче, което преди срещата заяви, че няма желание да гласува, но след разговора си с представителите на ГЕРБ промени решението си и заяви, че ще гласува с номер 18 в бюлетината.

Представителите на ГЕРБ се срещнаха днес и с десетки рибари, на които пожелаха наслука по време на празника им, отбелязан днес в рибарник в Павликени.