Много е важно отново да имаме силен отбор след катастрофата "Орешарски"

Селиме Кърджалиева участва в дискусия на тема "Избори за Европейски парламент и проблемите на местното самоуправление"

Много е важно отново да имаме силен отбор в Брюксел, който да работи за спасението на България след катастрофата "Орешарски". Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Селиме Кърджалиева във Велики Преслав, където проведе заедно с местната структура Жени ГЕРБ дискусия на тема "Избори за Европейски парламент и проблемите на местното самоуправление".

На срещата бяха повдигнати редица въпроси, свързани с провала в усвояването на средства от Структурните фондове на ЕС, които имат огромно значение за доброто функциониране на местната власт.

"При управлението на кабинета "Борисов" и благодарение на силния отбор, който имахме в Европа, България изграждаше големи инфраструктурни проекти в условията на икономическа криза и стриктна бюджетна дисциплина, без да бъдат теглени заеми. Всичко това - благодарение на успешната работа по усвовяването на европейски средства и работата на евродепутатите от ГЕРБ. Затова сега е много важно отново да имаме силен отбор в Брюксел, който да работи за спасението на България след катастрофата на кабинета "Орешарски", заяви Селиме Кърджалиева.

На срещата присъстваха общинският председател на ПП ГЕРБ – Велики Преслав Иван Иванов и народният представител Донка Иванова.