Кой е бащата на момиченцето на Азис?

Позагубилият се от музикалната сцена Азис реши да напомни за себе си с чисто нова пиар стратегия, пише БЛИЦ. Тъй като вече не може да скандализира нито с визия, голота или сексафери с мъже, костинбродският славей реши да атакува медиите. С... клетви! И то - брутални!

Първа жертва на Азис станаха вестникарите, публикували снимка на дъщеря му. "На който е снимал детенцето ми и този, който е разрешил публикацията. Господ да вземе неговото или никога да не му даде такова! Защото тези хора са лишени от родителски инстинкт и

нямат право да имат деца!

Исках да бъда добър и мил, но... Няма как да стане с бедни журналисти като нашите. Те нямат достойнство и никаква ценностна система, може да се продадат за 20 или 30 лв. Толкова струва подобна статия (проверил съм). Моите клетви стигат до тези, към които са отправени, вярвайте ми и... ОЧАКВАЙТЕ!", написа Азис във Фейсбук.

Бруталността на „принца”, както сам се е титулувал в социалната мрежа, обаче далеч не е спонтанна, а съвсем преднамерена, разкриват запознати. Изтеклата в медиите снимка на "рожбата" на Азис съвсем не е папарашка, а е взета от Фейсбук. Публикувана е в профила на приятелка на майката на Рая – Гала, а и самата родителка я е харесала. Костинбродският „принц” го е знаел много добре, но се е изхрачил нарочно по "журналята", за да вдигне отново малко шум за себе си.

От фотото се вижда, че момиченцето е русо, със сини очи и както баща й я описва – прилича на шведка. Във форумите веднага се появиха твърдения, че Рая е зачената ин витро, а донорът е датчанин. „ШОУ” обаче разкрива, че истинският баща на момиченцето е българин, нисък на ръст, русоляв хубавец, със сини очи, който забременил Гала съвсем автентично. Тъй като обаче е женен и има две законни деца,

Иво отказал да има каквото и да било общо с мургавата си авантюра

след като я забременил. Азис пък се направил на благородник и припознал детето, след което се скъса да публикува навсякъде бебешките снимки и да се демонстрира като баща.

Дни след тежките клетви по журналисти обект за „отстрел” стана и най-добрата приятелка на Василка – Николета Лозанова. Тримата, заедно с Петко Димитров, направиха кратко „риалити” пътешествие из Европа, което беше излъчено в „Поверително от NL”. Трипът обаче хич не се оказа толкова интересен за зрителите, колкото очакваха „звездите”, и се наложи Николета да прибегне до други хватки. Гласът зад кадър в предаването по TV7 заяви, че Ни Ло уж тайно отмъкнала интимно селфи от телефона на Василка и още по-тайно решила да го пусне по телевизията. На „скандалното видео” Азис е легнал до приятеля си - мистериозният Велизар, чието съществуване първа разкри щерката на Николета – Никол, отново в предаването на майка си. Във видеото мускулягата Зарко задава въпроси като „Кой е най-добрият певец?“ и „Кой е най-красивият циганин?“, на които Василка отговаря с „Аз!“. А на въпроса „Кой те обича най-много?“, певецът отговаря „Ти!“. След това

Азис започва да ближе и смуче зърното на гаджето си

Веднага след излъчването на предаването фолкпевецът публикува снимка с вярната си дружка Николета Лозанова във Фейсбук и заяви, че това е последният им общ кадър, защото приятелството им се „сринало”. „За мен беше малък празник, когато спяхме на едно легло, когато се хранехме от една чиния, когато плачехме един пред друг и се смеехме по улиците ръка за ръка! Как от приятел стана предател?”, риторично попита Азис.

Зрителите обаче не се вързаха на пинизите и веднага заявиха във форума на предаването, че това е поредният пиар ход на аверите. „И кой ще ви повярва на евтиния пиар с Азис? Само най-заблудените ти фенове. Ако не снимаш Азис в твоето така популярно предаване, си за никъде. Ясно е, че вие и двамата се възползвате един от друг!!!”, коментират те в социалната мрежа.

 

Гала и дъщерята на Азис Рая (в средата),
в компанията на приятелка на Гала и нейните деца