Полицията на крак за Ботев - ЦСКА

Мисия Пловдив

11-05-2014, 08:48

Снимка:

botevplovdiv.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ето кои деца ще изведат Ботев и ЦСКА в Коматево

Мачът ще бъде днес от 15.30 часа на стадиона в квартал „Коматево”

Полицията в Пловдив е предприела необходимите мерки за обезпечаване на сигурността и обществения ред преди, по време и след футболната среща между отборите на “Ботев”- Пловдив и „ЦСКА” – София. Мачът ще бъде днес от 15.30 часа на стадиона в квартал „Коматево”.

От 13 часа до приключването на срещата е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението в участъка от бул. „Александър Стамболийски” по протежението на Коматевско шосе до кръстовището с околовръстния път на Пловдив. При необходимост ще се спира достъпът на моторни превозни средства в квартал „Коматево”. Ще бъдат пропускани само превозните средства на масовия градски транспорт и живущите в района, останалите участници в движението ще бъдат насочвани по обходни маршрути, съобщиха от ОД на МВР-Пловдив. Набелязани са комплекс от мерки за недопускане сблъсъци между противостоящите агитки на територията на спортната зона. На влизащите в стадиона ще се извършват стриктни проверки. Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение. От полицията припомнят, че е забранено внасянето на пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие; спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества; бутилки, знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 метър и с диаметър по-голям от 1 см.

Полицията призовава феновете да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.