Внимание! Похотливи мъже зарибяват млада плът с нова дрога

Нов течен наркотик сее ужас сред тийнейджъри и родители

Нов наркотик в течно състояние набира популярност през последните месеци в София и страната. Новата виагра, с търговско наименование JBL, е по-популярна под името „стръвница”, което буквално отговаря на ефекта от нея.

Лекари предупреждават, че препаратът е заплаха за здравето и живота на нежния пол. Родители се тревожат за безопасността на децата си.

Действието на въпросното вещество възбужда младите жени до неузнаваемост, като желанието за секс се покачва до безпрецедентно високи нива. Дрогата най-често дебне в нощните заведения на София, но има данни, че вече се разпространява и в заведения в страната.

Как действа примамката.
Похотливи мъже се сдобиват с опасното вещество на достъпната цена от 50 лева. Следващата стъпка е да набележат жертвата си и да я издебнат, когато вниманието й не е съсредоточено върху напитката й. Безсрамникът изсипва веществото в чашата и притихва в очакване именно той да бъде щастливецът, който ще бере плодовете на покварата.

Тези, които вече са тествали „стръвницата”, се опитват да уверят хората, че препаратът е напълно безвредно и е на билкова основа – коктейл от бял равнец, стевия, мащерка и още 3-4 дара от природата. Незаконните търговци препоръчват веществото да бъде изсипано в чаша с вода или, в краен случай, с безалкохолна напитка. Навярно алкохолът неутрализира веществото и ефектът се губи.

Потърпевши момичета се оплакват от различни странични ефекти, най-често халюцинации. Други споделят още по-ужасяващи ефекти, като флашбек – така нареченият ефект на LSD, който се състои в повторното преживяване на състоянието след приема на наркотика, като не е задължително да е приет повторно. Флашбекът може да се прояви по всяко време, без предупреждение. Това е безспорен белег, че дрогата уврежда директно мозъка.

Колеги, извършили журналистическо разследване, алармират за особено внимание от страна на дамите и подрастващите. Потърпевши момичета, родители и охранители на нощни заведения призовават: „Пазете си чашите! Пазете децата си. Опасността дебне отвсякъде!”