Катето Евро си взе Аполон за асистент

Водещата на сутрешен блок избра Мартин Иванов за партньор

От началото на седмицата Катерина Евро има нов партньор в предаването „Усещане за жена”. Това е републиканският шампион по плуване, „Мистър България 2012” и популярен фото модел в Рим Мартин Иванов.

Младият мъж трябва да партнира на актрисата и да разнообрази предаването, което няма да е трудно предвид артистичната му натура.

От друга страна за Катето присъствието на Мартин ще бъде в полза и ще й помогне в натовареното живо предаване рано сутрин.

Той отишъл на прослушване, след като миналата седмица видял обявата на Катето. Съобщението бе шеговито и в него се упоменаваше, че Евро си търси момче на име Мартин.

Оказа се обаче, че кандидатът е не кой да е, а самият "Мистър България" 2012 Мартин Иванов. Той се беше подготвил много старателно за интервюто си за работа с Катето Евро.

„Аз съм бивш плувец. Мога да те науча да плуваш и ще те спасявам, ако се давиш. Завършил съм счетоводство.

Ще ти правя данъчната декларация”, опита се да спечели новия си работодател Мартин. След което показа впечатляващо портфолио от професионалните си ангажименти на модел в България и Италия. „Ще те юркам, ще ти скъсам нервите, ще те експлоатирам”, закани му се водещата.

Но това не уплаши красивия Мартин и той дори предложи да й направи кафе още в ефир.

„Няма да ми викаш лельо... може само како Кате”, пошегува се водещата, а новият й колега публично се зарече никога да не я цака с топла бира, намигвайки й, че уважава безкрайно работата й и е голям фен на култовия й филм „Оркестър без име”.

Катерина Евро замести актрисата Гергана Стоянова, която е и шеф на кабинета на министъра на културата Петър Стоянович.