Кандидати за евродепутати на ГЕРБ ще посетят Област Плевен и Габрово

В 15:00 часа Цветан Цветанов и Мария Габриел ще се срещнат с жителите на град Тръстеник

Кандидати за евродепутати на ГЕРБ ще посетят Област Плевен на 10.05.2014  г. (събота). В 10:00 часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на евролистата Томислав Дончев и кандидатът за евродепутат Мария Габриел ще посетят шивашка фирма „Димитров“, която се намира в индустиралната зона на град Плевен, ул.“Гривишко шосе“ № 6. Те ще бъдат придружени от народните представители от ГЕРБ Цецка Цачева и Владислав Николов. В 11:30 часа Цветан Цветанов и Мария Габриел ще разговарят с граждани пред офиса на ПП ГЕРБ в Червен бряг, ул. „Паисий“ № 8. В 13:30 часа Цветанов и Габриел ще присъстват на първата копка на завода за кабелни системи „Нексанс Аутоелектрик“ в град Плевен. Заводът се намира в Индустриален и логистичен парк в ж.к.“Сторгозия“, ул. „Цар Самуил“.
В 15:00 часа Цветан Цветанов и Мария Габриел ще се срещнат с жителите на град Тръстеник в Народно читалище „Неофит Рилски“, площад „България“. В 16:00 часа Цветанов и Габриел ще разговарят с членове и симпатизанти на Централния градски площад на град Левски, бул. „България“ № 58.
В 17:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Плевен. В изградената предизборна шатра на площад „Стефан Стамболов“ в града Цветан Цветанов и Мария Габриел ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

Кандидати за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят  Област Габрово на 10.05.2014 г. (събота). В 12:30 часа водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатът за евродепутат Ева Паунова ще се срещнат с жителите на  град  Дряново на ул.“Стефан Стамболов“, която се намира в централната градска част. Те ще бъдат придружени от народния представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Цветомир Михов. В 14:20 часа Томислав Дончев и Ева Паунова ще се разходят по централната градска част на град Трявна и ще посетят мобилната шатра на ГЕРБ, която ще бъде разположена на ул.“Ангел Кънчев“ 36 до общината.
В 17:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Габрово. В изградена предизборна шатра на площад „Възраждане“ в града Томислав Дончев и Ева Паунова ще се срещнат с габровци. В 19:00 часа заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на листата Томислав Дончев и кандидатът за евродепутат Ева Паунова ще представят пред гражданите на площад „Възраждане“ основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.