Диляна Попова отрязала Блатечки

Актьорът паднал на колене с пръстен, но тя му отказала, въпреки че чака дете от него

Коремчето на красивата Диляна Попова расте и двамата с Асен Блатечки сигурно вече изгарят от нетърпение да посрещнат малкия си наследник у дома.

Е, изглежда той ще попадне сред 60-те процента извънбрачно родени бебета, защото майка му и татко му не възнамеряват да минават под венчило. Поне мама не ще.

Последната клюка мълви, че актьорът, който тъкмо приключи официално брака си с първата си съпруга Катерина, вече стягал гнездото с Диляна. Ентусиазиран, че ще става баща, той дори купил пръстен и навръх Великден предложил брак на любимата си.

Е, тя го обляла със студен душ, като отказала, изтъквайки, че бракът е твърде голяма стъпка за нея. Интересен довод от една бременна жена.

Изглежда причината манекенката да се реши да роди дете не е желанието й да има семейство с Блатечки, а само и единствено възрастта - и страхът от натежаващите годинки, споделят приближени до нея.

Самата Диляна обаче "не е много по тези неща".

Друго притеснение за хубавицата е самият й любим и образът му на секссимвол - именно това, което, според жълтата клюка, е карало и предишната му съпруга да се чувства постоянно несигурна. В този ред на мисли Попова все още не била напълно убедена, че Асен няма да кръшне с някоя още по-готина мадама.